Șoferiță româncă, spaima polițiștilor din Germania. Și ea și soțul, duși direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cuplu de români opriți pe autostradă pentru un control a ajuns la închisoare, în Germania. Cei doi tineri români erau căutați de mai mult timp de autorități. Soția, care se afla la volan, i-a uimit pe polițiști cu performanțele sale.

Polițiștii au oprit în trafic și au verificat un Opel Astra în zona de odihnă Donautal-Ost, în care călătorea un cuplu de români, vineri dimineață.

În timpul verificării, s-a constatat inițial că mașina nu avea asigurare. Românul în vârstă de 26 de ani, pasager în mașină, era căutat de parchetul Aschaffenburg pentru fraudă, cu mandat de arestare, potrivit portalului de știri Passauer Neue Presse.

Ofițerii au fost însă impresionați de performanțele soției sale, șoferița de 29 de ani. Când au căutat-o pe româncă în sistemul de date al Poliției, au aflat că era căutată pentru nu mai puțin de 148 de mandate de arestare, deoarece nu a plătit peste 100 de amenzi pentru infracțiunile rutiere comise. Amenzile și costurile suplimentare ajungeau la aproape 10.000 de euro.

Întrucât bărbatul nu a putut să-și plătească amenda de 1.800 de euro pentru fraudă, a fost încarcerat în închisoarea din Passau și acum trebuie să execute 100 de zile de arest. Românca va petrece următoarele 188 de zile în închisoarea din Regensburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel