Șofer român, mort strivit în camionul său, la granița dintre Cehia și Slovacia, sub ochii poliției. Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șoferul român al unui camion a murit, vineri dimineață, pe autostrada D2, în apropiere de Lanžhot, în regiunea Břeclav din Cehia, aproape de granița cu Slovacia. Teribilul accident s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor care desfășurau acțiuni de control împotriva migranților ilegali. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Accidentul a avut loc vineri, înainte de ora 8.30, în direcția Brno - frontiera de stat cu Slovacia, aflată în apropiere. Lucrătorii rutieri se aflau pe autostradă cu un camion la care era atașat un indicator rutier.

Șoferul camionului românesc a intrat în el și l-a împins în fața sa. În acest proces, camionul său a trecut printre bariere și a ajuns pe contrasens. "Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

Cu ajutorul echipamentului disponibil, polițiști au încercat să forțeze ușa cabinei și să ajungă la bărbatul rănit. Eforturile lor au fost multiplicate după zece minute de către pompieri și paramedici. Cu toate acestea, șoferul a decedat în urma rănilor suferite, deși a primit îngrijiri la fața locului. 

Pompierii l-au eliberat pe românul blocat sub supravegherea medicilor. "Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie", a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare. O ambulanță a salvatorilor l-a dus pe șoferul mașinii muncitorilor rutieri la spital cu coaste rupte și pentru investigații suplimentare.

"Pompierii s-au ocupat de descarcerarea bărbatului. Camionul a avut o scurgere de câteva sute de litri de combustibil, pe care pompierii au acoperit-o cu materil absorbant", a declarat Jaroslav Mikoška, purtător de cuvânt al pompierilor din Moravia de Sud.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel