Șofer de 25 de ani împușcat de polițiști în Botoșani: Descoperire șocantă în mașina sa

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Șofer de 25 de ani împușcat de polițiști în Botoșani: Descoperire șocantă în mașina sa
Șofer de 25 de ani împușcat de polițiști în Botoșani: Descoperire șocantă în mașina sa

Un incident tensionat a avut loc în județul Botoșani, unde un tânăr de 25 de ani, originar din Suceava, a fost rănit după ce a fost împușcat de polițiștii care-l urmăreau.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, evenimentul a avut loc în timpul unui control de rutină desfășurat în localitatea Dorohoi.

În momentul în care polițiștii au încercat să-l oprească pe tânărul șofer pentru un control de rutină, acesta a refuzat să coopereze și a demarat în trombă odată ce mașina a fost trasă pe dreapta. Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului și, pe parcursul acesteia, au efectuat mai multe focuri de avertisment și către mașină, în încercarea de a-l determina pe șofer să oprească.

Cu toate acestea, tânărul a continuat să conducă, iar polițiștii au fost nevoiți să recurgă la folosirea armamentului din dotare pentru a-l opri. În cele din urmă, acesta a fost prins la aproximativ 5 kilometri distanță de locul inițial al interceptării, în localitatea Saucenița. Tânărul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar ulterior identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 25 de ani, originar din județul Suceava.

 

Ce ascundea băiatul în mașină

 

La verificarea mașinii conduse de tânăr, polițiștii au descoperit 93 de butelii cu agent refrigerant, provenite din Ucraina, fără documente legale. Această descoperire a deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și vătămare corporală din culpă.

IPJ Botoșani a asigurat că starea tânărului este stabilă și că acesta se află sub observația cadrelor medicale. Cercetările continuă pentru a clarifica întregul context al incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel