Slovacia: Un avion uşor, găsit într-un câmp. Pilotul şi pasagerul au dispărut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
avion_usor
avion_usor

Un fermier a găsit un avion uşor, avariat în câmpul său din estul Slovaciei la sfârşitul săptămânii trecute, dar fără să existe nicio urmă a echipajului, a relatat TV Markiza, citată marţi de dpa.

Poliţia a confirmat descoperirea în apropierea orăşelului Vranov nad Toplou, dar nu a dorit să ofere niciun detaliu asupra anchetei în curs de desfăşurare luni. Mass-media presupune că aparatul s-a prăbuşit de la o mică altitudine sau s-a deteriorat în urma unei aterizări de urgenţă eşuate. Pilotul şi un posibil pasager al avionului cu două locuri ar fi fugit pentru a nu fi prinşi de poliţie, potrivit speculaţiilor media.

În ultimii ani, avioane uşoare ce transportau ţigări şi alte mărfuri de contrabandă din Ucraina au aterizat în zona de frontieră de mai multe ori.  Ocazional, migranţi au fost de asemenea aduşi ilegal peste frontieră în acest mod. Un incident similar a avut loc acum cinci ani. Pilotul a efectuat o aterizare în timpul căreia avionul s-a prăbuşit. El a supravieţuit fără răni serioase şi apoi a fugit de la locul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel