Situație incredibilă în Italia: Șoferul de autobuz cheamă poliția pentru că are prea mulți pasageri: „Îmi pierd serviciul!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Prea multe persoane în autobuz și șoferul Atac sună la poliție, astfel că pasagerii au fost obligați să coboare. S-a întâmplat astăzi, în autobuzul 708 din Roma, Italia.

Măsurile de relaxare impuse în Faza a II-a de către guvernul italian pare că nu sunt înțelese de mulți. Pentru că într-un autobuz operat de Atac au urcat mai mulți pasageri decât numărul de locuri prevăzute prin măsurile de distanțare socială, șoferul a chemat Poliția. S-a întâmplat în dimineața zilei de 8 mai, puțin după 8 dimineața. 

Un pasager care a fost prezent în autobuzul 708 astăzi a relatat evenimentul pentru Roma Today.  „Așa ceva nu este acceptabil, risc să-mi pierd locul de muncă cu aceste întârzieri care nu depind de mine“, a spus unul dintre pasagerii revoltați,

 Șoferul Atac, în loc să continue cursa, a oprit marșul autobuzului 708 la stația Tupini și a cerut ajutorul unei patrulele a Grupului de Intervenție de Trafic al Poliției de Urgență din Roma, pentru a-i determina pe pasageri să renunțe la călătorie.

Așa cum prevede ordonanța din faza 2, autobuzul, dacă este plin, poate să nu vină în stație și poate să oprească numai dacă cei de la bord solicită coborârea.

Și vehiculele sunt deja supraaglomerate, sindicatele Orsa Tpl și USB Private Work denunță și alarma: „Această ordonanță pune în pericol sănătatea și siguranța. Nu numai asta. Sindicatele denunță, de asemenea, lipsa controalelor referitoare la respectarea măsurilor de contenție și prevenire, de la cote până la utilizarea dispozitivelor de protecție de către utilizatori.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel