Simion și Șoșoacă izgoniți de la protestul fermierilor. Oamenii i-au acuzat că au venit doar pentru voturi: „Hai pe câmp să vezi cât ne chinuim”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Simion și Șoșoacă izgoniți de la protestul fermierilor. Oamenii i-au acuzat că au venit doar pentru voturi: „Hai pe câmp să vezi cât nr chinuim” / Foto: Captura Youtube
Simion și Șoșoacă izgoniți de la protestul fermierilor. Oamenii i-au acuzat că au venit doar pentru voturi: „Hai pe câmp să vezi cât nr chinuim” / Foto: Captura Youtube

George Simion și Diana Șoșoacă, lideri ai partidelor AUR și, respectiv, SOS, au fost huiduiți și alungați de protestatarii aflați la Chiajna.

Demonstranții, susținând că nu sunt afiliați niciunui partid politic, au exprimat nemulțumirea față de prezența liderilor, pe care i-au acuzat că doar își caută voturi.

George Simion, liderul AUR, a fost confruntat de mulțimea furioasă, care l-a întrebat retoric: "Tu ai venit la voturi acum când ai văzut toți fermierii? Unde erai când ne era greu? Trebuia să fii aici de la început. Hai pe câmp să vezi cât se chinuie un fermier".

Alt protestatar spune: „Tu stai la restaurantele tale pe Herăstrău, lasă-ne pe noi aici. Nu știți voi ce înseamnă să n-ai bani de motorină, să te gândești nopțile cum o achiți pe aia, pe aialaltă. Nu știți voi”. 

Protestatarii au cerut liderilor să părăsească locul, afirmând că nu doresc să li se fure protestul.

Într-un live video de la proteste, George Simion a acuzat Guvernul, în special PSD, și autoritățile că împiedică dreptul oamenilor de a protesta. El a făcut apel la bucureșteni să iasă în stradă și a subliniat că este dator față de români să fie prezent. Simion a acuzat și apucăturile comuniste ale autorităților.

 

 

 

În încercarea de a se îndrepta spre Piața Victoriei, polițiștii și jandarmii au făcut un baraj pentru a împiedica accesul protestatarilor. George Simion a strigat la forțele de ordine să-i lase să meargă la protest și le-a reproșat: "Rușine să vă fie!" Liderul AUR a insistat ca jandarmii să permită accesul tractoarelor în București, dar aceștia i-au explicat că acest lucru este interzis de lege.

Diana Șoșoacă, președinta SOS, s-a alăturat protestului la Chiajna și a fost la rândul ei huiduită de manifestanți. Între sutele de transportatori implicați în protest, mulți se aflau în Chiajna, unde autoritățile le-au blocat accesul spre Capitală. George Simion și Diana Șoșoacă au fost, astfel, nevoiți să se confrunte cu nemulțumirea directă a celor prezenți la proteste.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel