Sfidare totală: Șofer cu BMW, drifturi în fața polițiștilor locali de la Constanța, în mijlocul bulevardului  

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un tânăr într-un BMW a sfidat polițiștii locali și s-a apucat de drifturi pe un bulevard din Constanța. Imaginile video le puteți vedea la finalul știrii. 

 

Drifturile sunt interzise de legislația rutieră, numai că doi tineri n-au părut deloc preocupați de acest lucru. Aflându-se într-un BMW vechi, aceștia se deplasau pe bulevardul Tomis din Constanța. La una din intersecții, două echipaje ale Poliției Locale supravegheau zona.  A fost momentul în care șoferul și-a dat în "petec": a început o "sesiune" de derapaje controlate, sau drifturi așa cum sunt ele cunoscute, chiar în fața polițiștilor. 

Din cei patru polițiști care se aflau în post, doar unul a ieșit din mașină, în momentul în care tânărul făcea derapajele pe unul dintre principalele bulevarde din Constanța. Șoferul a accelerat apoi și a plecat în viteză,fugind de polițiștii locali care însă nu păreau dispuși să ia vreo măsură pentru a-i ajunge din urmă. Polițistul care a ieșit din mașină a rămas pe șosea uitându-se la cei doi tineri din BMW cum se îndepărtează. 

Un BMW face drifturi în fața polițiștilor locali la Constanța 

 

"O mașină marca BMW a fost filmată în timp ce făcea drift-uri în fața mașinilor de poliție staționate pentru închiderea traficului din zonă.În filmarea postată pe story-ul paginii de Instagram „Constanta Vibe”, care pare a fi o pagină de satiră și glume, se poate observa cum unul dintre polițiști coboară din mașină și gesticulează către șoferul BMW-ului.Pe fundalul videoclipului se aude emblematica melodie a celor de la N.W.A, o trupă de rap foarte faimoasă în Statele Unite ale Americii în anii de activitate, „F˙˙ck the police”. Melodia folosită de creatorii videoclipului a fost realizată cu scopul unui protest împotriva abuzurilor făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare din anii '80," se arată pe pagina Constanța TV care a distribuit postarea. 

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel