EXCLUSIV  Senatorul Chițac, infectat cu noul coronavirus, contact cu mii de oameni: Pe 8 martie a fost în mijlocul unei petreceri de Ziua Femeii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatorul Vergil Chițac, confirmat ca infectat cu coronavirus alături de soția și fiul său, a intrat în contact cu mii de oameni în ultima perioadă, până la autoizolare și diagnosticare. 

Senatorul liberal, care este totodată și candidatul PNL la  Primăria Constanța, a participat, duminică, la o petrecere de 8 Martie, organizată de uniunea Culturală a Tătarilor Turco-Musulmani din România, la un restaurant din Constanța. 

„Mulțumim amiralului Vergil Chițac, viitorul primar al Constanței, un om care este alături de comunitatea tătară, care a dorit să transmită personal mesajul doamnelor prezente la eveniment, venind special de la București pentru acest lucru“, a scris reprezentantul UCTR, Fildis Reșit pe pagina sa de Facebook.

Reaminitm că senatorul Vergil Chițac a participat la o conferință NATO în perioada 16 -19 februarie, unde ar fi contactat coronavirusul de la un alt participant, dovedit ulterior a fi infectat cu noul COVID-19.

 Atât el, cât și soția, fiul, dar și asistentul personal, au fost confirmați ca purtători ai noului coronavirus. De asemena, toți jurnaliștii cu care senatorul a intrat în contact au început, de când s-a confirmat cazul lui Chițac, să facă testele pentru infectarea cu COVID -19.

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc.

Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți“, a scrie Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel