Senator român ameninţat cu MOARTEA în timp ce documenta tăierile ilegale de păduri - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatorul USR Mihai Goţiu susţine că pădurarii l-au urmărit şi au încercat să-l intimideze, vineri, în timpul documentării tăierii ilegale de păduri din Munţii Gilăului, pe valea Someşului Rece, în judeţul Cluj.

"Ieri, de faţă cu mine, după ce tocmai filmasem tăieri ilegale din judeţul Cluj, omului cu care eram i s-a transmis, de pădurarul care ne-a urmărit toată ziua, "să-şi amintească de 2 noiembrie anul trecut", adică de... Sâmbăta Morţilor; pe teren am ajuns după ce am aflat că inspectorii Gărzii Forestiere Cluj au primit ameninţări săptămâna asta de la pădurarii Ocolului Silvic Horea Apuseni (privat), care administrează suprafeţe uriaşe în judeţele Alba şi Cluj, despre care presa locală (din Alba şi Cluj) a scris că ar fi controlat şi protejat de deputatul PNL de Alba, Corneliu Olaru (membru şi în Comisia pentru Agricultură şi Silvicultură din Camera Deputaţilor)", a spus, sâmbătă, Mihai Goţiu.

Potrivit unui comunicat al USR, pădurarul ar fi angajat al Ocolului Silvic Horea Apuseni.

"Pădurarii l-au urmărit şi au încercat să-l intimideze, vineri, 4 septembrie, pe senatorul USR Mihai Goţiu, în timpul documentării unor tăieri ilegale de păduri din Munţii Gilăului, pe valea Someşului Rece, în judeţul Cluj. După ce a descoperit şi a filmat cioate care prezintă indiciile unor tăieri ilegale, uneia dintre persoanele care se aflau cu Mihai Goţiu în pădure i s-a transmis (de faţă cu senatorul USR care a filmat o parte din incident) "să-şi amintească de 2 noiembrie anul trecut", dată la care, potrivit Calendarului Ortodox, a fost Sâmbăta Morţilor. Potrivit informaţiilor preliminarii, pădurarul ar fi angajat al Ocolului Silvic Horea Apuseni SRL, care administrează mari suprafeţe de pădure din judeţele Alba şi Cluj, ocol silvic privat despre care presa a relatat că ar fi controlat şi protejat de deputatul PNL de Alba Corneliu Olaru, membru al Comisiei pentru Agricultură şi Silvicultură din Camera Deputaţilor", se arată în comunicatul USR.

Mihai Goţiu spune că va sesiza organele competente.

"Evident, voi sesiza oficial Ministerul şi Garda Forestieră. Voi solicita un control extins în toată zona. Şi mă voi lupta ca "DNA-ul Pădurilor" să devină cât mai repede realitate. Dar, până atunci, mă bazez şi pe sancţiunea voastră: pe 27 septembrie şi pe 6 decembrie: LA VOT! Şi să nu vă mai plângeţi că rămânem fără păduri dacă îi mai votaţi tot pe cei care susţin jefuirea şi distrugerea pădurilor, care îi acoperă pe pădurarii de genul celui care a încercat să ne intimideze azi, care blochează DNA-ul Pădurilor şi legile anti-hoţie! Şi care se mai şi aşteaptă să primească pensii speciale pentru "munca" lor "în slujba cetăţenilor", arată Mihai Goţiu. 

AMENINȚĂRI CU MOARTEA în pădurile furate!

ASTĂZI! AMENINȚĂRI CU MOARTEA după ce am descoperit tăieri ilegale de păduri în Cluj! (VIDEO) #viitorsănătos

Publicată de Mihai Goţiu pe Vineri, 4 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel