Semnificațiile celor mai comune vise în care apar animale. Interpretare chinezească a viselor

Semnificațiile simbolice ale animalelor din vise sunt foarte complicate. Teoreticienii chinezi ai viselor au meditat asupra acestui aspect timp de secole. Vă prezentăm aici un ghid rapid de interpretare a semnificațiilor celor mai frecvente 20 de animale care apar în vise, conform teoriei chinezești.

Diferite animale au diferite semnificații arhetipale, iar interpretarea viselor cu animale depinde de relația dintre individ și animal. De exemplu, dacă visezi un animal uriaș în vis și tu simți că ești mic față de el, indică faptul că este posibil să fii izolat, să fii disprețuit sau să fii subestimat. Să visezi animale vorbitoare poate simboliza faptul că vrei să-ți folosești instinctele sau natura ta interioară.

Citește lista celor mai comune animale care apar în vis și semnificațiile lor.

 

1. Visul în care îți apare un câine

 

2. Semnificaț... (pauline-loroy-u3af7hgusrk-unsplash.jpg)

 

Un câine în visele tale reprezintă, de obicei, un companion foarte loial și de încredere sau un prieten protector. Dacă animalul pe care l-ai visat ți-a aparținut cândva sau a fost un câine care ți-a fost foarte familiar într-o anumită perioadă a vieții, înseamnă că prețuiești mult amintirile din acea perioadă de timp.

 

2. Visul în care îți apare un elefant

 

3. Semnificaț... (nam-anh-qjbyg6o0ick-unsplash.jpg)

 

Un elefant simbolizează răbdarea și înțelepciunea. Persoanele care visează elefanți au un indiciu că li se recunoaște răbdarea, buna capacitate de reamintire, stabilitatea și caracterul atent.

 

3. Visul în care îți apare un leu

 

4. Semnificaț... (francesco-de-tommaso-zxnkxnr32ng-unsplash-1.jpg)

 

Un leu reprezintă demnitatea, puterea și curajul. Pentru cel care visează, acesta exprimă sentimentul său de valoare de sine și entuziasmul asociat cu realitatea sa.

 

4. Visul în care îți apare o pisică

 

5. Semnificaț... (manja-vitolic-gkxkby-c-dk-unsplash.jpg)

 

Pisicile bântuie adesea lumea subconștientului nostru. Pisicile din vise reprezintă adesea blândețea și puțină viclenie. De asemenea, ele sunt adesea folosite de subconștient pentru a simboliza femeile. 

 

5. Visul în care îți apare o maimuță

 

6. Semnificaț... (jamie-haughton-z05giksmqyu-unsplash.jpg)

 

Un vis cu maimuțe simbolizează faptul că visătorul este plin de vitalitate, libertate și agilitate, care pot fi închise. Visul în care apare o maimuță exprimă adesea dorința interioară a visătorului de a evada dintr-o realitate rigidă și opresivă și de a scăpa de o situație de viață mediocră.

 

6. Visul în care îți apare un urs

 

7. Semnificaț... (mark-basarab-y421kxluoqk-unsplash-1.jpg)

 

Deși urșii sunt periculoși, ei se comportă cu stângăcie. Visul în care apar urșii poate indica faptul că visătorul are prea multe griji în suflet.

 

7. Visul în care îți apare un cameleon

 

8. Semnificaț... (hasmik-ghazaryan-olson-n_grr8c2emk-unsplash.jpg)

 

Un cameleon într-un vis sugerează că cel care îl visează își recunoaște capacitatea de a se adapta la mediu și de a se schimba odată cu mediul înconjurător.

 

8. Visul în care îți apare un unicorn

 

9. Semnificaț... (paul-bill-u2tjtlje4z0-unsplash.jpg)

 

Unicornul reprezintă puritatea și regenerarea. Visarea unui unicorn expune ideile egoiste actuale ale visătorului sau dorința interioară de iubire.

 

9. Visul în care îți apare un cal

 

10. Semnificaț... (helena-lopes-lieqgedvex0-unsplash.jpg)

 

Într-un vis, calul simbolizează energia de care dispune visătorul. Un cal alb reprezintă conștiința spirituală a visătorului, iar un cal maro reprezintă latura sa entuziastă. Cu toate acestea, un cal gri simbolizează moartea, iar un cal înaripat simbolizează dorința sufletului visătorului de a elimina lipsa de credință/religie.

 

10. Visul în care îți apare un șarpe

 

10. Semnificaț... (david-clode-5uu8hspfwki-unsplash.jpg)

 

Șerpii sunt animale cu sânge rece, reprezentând răul, viclenia, înșelăciunea și tentația, dar visul cu șerpi are de cele mai multe ori semnificații de bun augur.

De exemplu, o femeie care visează un șarpe este un semn al unei vieți fericite sau că va putea naște. O persoană de afaceri care visează un șarpe indică faptul că visul său se va împlini și că îi așteaptă bucuria unei promovări și a norocului.

 

11. Visul în care îți apare un delfin

 

12. -imagine fara descriere- (tj-fitzsimmons-vqgwngwl2ew-unsplash.jpg)

 

Poporul chinez a considerat întotdeauna delfinii blânzi și inteligenți ca fiind cei mai buni prieteni ai lor. Să visezi un delfin indică faptul că visătorul va obține succesul cu ajutorul înțelepciunii sale și că viața va fi fericită și de bun augur.

 

12. Visul în care îți apare un pește

 

13. Semnificaț... (rachel-hisko-rem3ck8f1pk-unsplash.jpg)

 

În teoria tradițională chineză de interpretare a viselor, visul de pește a fost întotdeauna strâns legat de bogăție. Din punct de vedere psihologic, peștii nu reprezintă doar bogăția monetară sau materială tangibilă, ci și oportunitatea.

 

13. Visul în care îți apare un papagal

 

14. Semnificaț... (mukiibi-john-elijah-b5tycg1mig8-unsplash.jpg)

 

Papagalii se pricep să imite discursul celorlalți. Un papagal într-un vis înseamnă că cineva este bântuit sau împotmolit în zvonuri.

 

14. Visul în care îți apare un tigru

 

15. Semnificaț... (a-g-yuqgnyku1m8-unsplash.jpg)

 

Tigrul este fioros și simbolizează dificultățile. A visa un tigru indică faptul că vă veți confrunta cu dificultăți. 

 

15. Visul în care îți apare o furnică

 

16. Semnificaț... (prabir-kashyap-szpxqgfns6y-unsplash.jpg)

 

Din punct de vedere psihologic, furnica simbolizează necazurile și gândurile neclare, indicând faptul că visătorul este tulburat în interior, agitat emoțional și incapabil să-și clarifice gândurile.

 

16. Visul în care îți apare un liliac

 

17. Semnificaț... (jeremy-bezanger-hbfaj244csg-unsplash.jpg)

 

Liliecii sunt animale nocturne, care simbolizează întunericul și frica. A visa lilieci înseamnă că visătorul are anxietate interioară sau suferă de frici.

 

17. Visul în care îți apar oi

 

18. Semnificaț... (martin-bisof-xsiocymli1g-unsplash.jpg)

 

Oile sunt animale drăguțe și docile. O oaie în vis reprezintă "fericirea" și "recolta", conform teoriei chinezești a viselor.

Deși diferite naționalități au interpretări diferite ale semnificației oilor, a visa oi este, fără îndoială, un semn bun. Situația oilor din vis indică condițiile de viață actuale ale visătorului.

 

18. Visul în care îți apar porci

 

19. Semnificaț... (christopher-carson-i4xljmlyit4-unsplash.jpg)

 

Un porc într-un vis indică, în general, cariera actuală și statutul de viață al visătorului. Visul unui porc este în general un semn bun, dar dacă porcul din vis este fioros și răutăcios, arată că visătorul are dificultăți în viața sa actuală.

 

19. Visul în care îți apar fluturi

 

20. Semnificaț... (__-drz-__-ck7rdtauhde-unsplash.jpg)

 

La nivel spiritual, un fluture în vis sau în meditație simbolizează mintea eliberată pe de o parte și nemurirea pe de altă parte. În general, un fluture în vis simbolizează relaxarea și libertatea.

 

20. Visul în care îți apar iepuri

 

21. Semnificaț... (andriyko-podilnyk-3a1noxcby10-unsplash.jpg)

 

Un iepure într-un vis reflectă cum este visătorul sau se referă la imaginea de sine a visătorului sau a cuiva din jurul său. Visarea unui iepuraș bine crescut este de bun augur, indicând un eveniment fericit sau noroc. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy