Secrete de frumusețe de la cel mai bătrân model din lume: la 95 de ani se simte ca la 20. „Șampanie, broccoli și prieteni”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captura Youtube
Foto: Captura Youtube

La vârsta de 95 de ani, Daphne Selfe continuă să fie un exemplu de eleganță și frumusețe în lumea modei. Cu o carieră impresionantă care se întinde pe mai bine de două decenii, ea este recunoscută oficial ca cel mai bătrân model din lume. 

Născută în 1928 la Londra, Daphne și-a făcut debutul în lumea modei la vârsta de 21 de ani, când a participat la un concurs pentru noua imagine de copertă a unei reviste locale. Cu toate acestea, după debut, și-a pus cariera pe pauză pentru a se dedica familiei sale, soțului și celor trei copii. Abia în 1998, după ce soțul ei, producătorul Jim Smith, a decedat, Daphne a revenit pe podiumurile de modă, marcând începutul unei noi etape în cariera ei.

De atunci, Daphne Selfe a strălucit în industria modei, apărând pe coperte de reviste prestigioase precum Vogue și colaborând cu branduri de renume mondial, inclusiv Dolce & Gabbana. Cu toate acestea, în ciuda succesului său, ea rămâne modestă și continuă să împărtășească secretele sale pentru o viață sănătoasă și frumoasă.

 

Care este secretul tinereții fără bătrânețe

 

Care sunt secretele ei? Un pahar de șampanie, broccoli și îngrijirea pielii fără creme scumpe: must-have-ul ei este de fapt crema Nivea, după cum a dezvăluit într-un interviu recent pentru The Telegraph.

„Îmi place să beau un pahar de șampanie la ocazii speciale, dacă este ziua de naștere a cuiva, sau a mea”, spune ea conform Il Messaggero.

Însă, femeia se bazează pe un stil de viață echilibrat, care include alimentație sănătoasă și exerciții regulate. 

Nu doar alimentația și îngrijirea pielii sunt secretele frumuseții și longevității lui Daphne. Ea subliniază, de asemenea, importanța petrecerii timpului în aer liber și menținerea unei vieți sociale active. Plimbările ei în aer liber îi aduc vitamina D necesară, iar compania prietenilor și a animalelor de companie aduce bucurie și echilibru în viața ei.

Deși Daphne Selfe este recunoscută pentru realizările sale în industria modei, ea își împărtășește pofta de viață și încrederea în frumusețea naturală cu toată lumea. Cu toate că împlinește 95 de ani, ea demonstrează că frumusețea și eleganța nu au vârstă și că fiecare persoană poate străluci indiferent de numărul de ani pe care îi are.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel