Se pregătea să plece la muncă în Anglia: Tânăr român, mort într-un grav accident, alături de vărul lui

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi tineri de 19 și 21 de ani din Galați au murit, duminică dimineață, după ce au intrat cu mașina în gardul unității militare din Bârlad. Cei doi băieți erau veri. Mamele lor au leșinat când au auzit că fiii lor nu se vor mai înoarce niciodată acasă.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul a pierdut controlul, a lovit un copac și a inrat din plin în gardul unității militare din Bârlad. În urma impactului șoferul și un pasageri de 19 ani, ambii din Galați, au murit.

Mașina era condusă de tânărul de 21 de ani, spun polițiștii. Cei doi tineri erau din Bălăşeşti, judeţul Galaţi, şi mergeau la serviciu, la un service auto din Bârlad. Bogdan, cel care se afla la volan, împlinise 21 de ani acum două zile. Avea permis de un an şi jumătate. Luna viitoare plănuia să plece la muncă, în Anglia.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Din primele cercetări, mașina lor rula cu foarte mare viteză și șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, când încerca să evite impactul cu un autoturism din sens opus. Momentele teribile au fost surprinse pe camera de bord, polițiștii analizând acum imaginile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel