Se alătură Moise Guran alianţei USR-PLUS? Dan Barna: "Orice este posibil"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Dan Barna a fost întrebat despre discuţiile cu jurnalistul Moise Guran privind implicarea sa în următoarea campanie electorală a alianţei USR-PLUS, dar şi despre o posibilă implicare a acestuia în politică, lucru pe care şeful USR nu l-a exclus întru totul.

"Avem discuţii. Chiar mâine o să avem o nouă întâlnire şi o să stăm de vorbă. Moise Guran este o persoană publică în acest moment, care ia în consdierare destul de serios să se implice în viaţa poltică, să se implice în acest proiect care este alianţa USR-PLUS, pentru că ceea ce reprezintă alianţa USR-PLUS este mai mult decât două partide într-o alianţă la un moment electoral al României. Este exact implicarea activă în politică a unei noi generaţii.

Dincolo de faptul că PNL este acum pe un val de încredere, dincolo de faptul că PSD se scufundă cu fiecare zi şi e bine că se întâmplă aşa, faptul că la 30 de ani de la Revoluţie o generaţie de oameni care nu erau interesaţi de politică acum 5 ani deloc, eu sunt unul dintre ei, oameni care priveau politica ca pe un lucru pe care îl făceau alţii şi de care trebuiau să se ocupe ceilalţi, faptul că am decis să ne implicăm în politică este o schimbare importantă pentru viitorul României. De aceea alianţa USR-PLUS trebuie să reziste, să rămână consistentă, unită şi de aceea e nevoie de oameni precum Moise Guran şi alte persoane din spaţiul public care trebuie să vină alături de acest proiect care creează aerul proaspăt de care avem nevoie", a declarat Dan Barna, la Digi24.

Iniţial, în spaţiul public s-a dsicutat despre posibilitatea ca Moise Guran să devină şef de campanie al USR-PLUS. Dan Barna dă de înţeles că negocierile au vizat mai mult decât atât.

"Ar veni asumat. Discuţiile pe care le avem vizează o implciare reală în cadrul alianţei USR-PLUS, nu doar un serviciu cumpărat. În niciun caz nu vorbim despre acest lucru", a mai completat şeful USR.

Întrebat dacă jurnalistul Moise Guran ar urma să se înscrie chiar în partid, Dan Barna a răspuns:

"Vom vedea în zilele următoare. Orice este posibil. Discutăm despre o implicare reală şi activă în cadrul alianţei USR-PLUS", a mai precizat Dan Barna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel