Scrisoare EMOȚIONANTĂ de la fani pentru Rareș Bogdan

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un fan al jurnalistului Rareș Bogdan a postat pe Facebook o scrisoare emoționantă, după ce realizatorul Realitatea TV a lucat decizia de a intra în politică.

"DOMNULE RAREȘ BOGDAN,

Nu știu din ce considerente ați hotărât să migrați către partea unde, la noi, iar în istoria celor 30 de ani de "democrație" se confirmă, s-au adunat nu oamenii cinstiți, căci aceștia, văzând mizeria și sângele care curge din acest neam s-au retras scârbiți, ci hoții, avariștii, tâlharii, corupții și infractorii.

Prin plecarea Dv. televiziune pierde unul din cei mai populari și iubiți moderatori, Realitatea TV, cu timpul, va deveni insolvabilă, audiența, deja a început să migreze către posturile care le oferă ceea ce cei rămași, nu mai pot oferi. De la nerăbdarea cu care așteptam ora 21, în zilele când intrați în emisie, închid urgent televizorul când pe sticlă se lățesc Cosmin Gușă, sau Hoandră. Sunt prea moi, par plictisiți și nerebdători să ia pauză sau să vină ora ieșirii din emisie, nesinceri. Se vede pe ei, că nu patriotismul îi ține acolo, ci banii...

Priviți la ceea ce s-a ales de Sergiu Nicolaescu, de Mircea Diaconu și alți reprezentanți cu o doză serioasă de populism, care au rămas în politică, indiferent de care parte a eșchierului. V-au înjurat PSD-iștii, acum vă vor înjura toți, fiindcă nu Dv. veți face legile, ci tot acei care s-au îmbrăcat cu miile de piei jupuite de pe acest popor.

Eu vă urez să aveți succes. Dar sunt tare sceptic...", este mesajul devenit viral pe rețelele de socializare.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel