Arad. Un polițist ar fi bătut o femeie pentru că nu purta mască. A lăsat-o inconștientă pe stradă - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Este anchetă la Poliția din Arad, după ce un polițist ar fi bătut o femeie din localitatea Buteni, pentru că nu purta mască. Agentul e acuzat că ar fi lăsat femeia inconștientă pe stradă, iar aceasta a fost luată de o ambulanță și dusă la spitalul din Ineu. 

Poliția Arad a transmis, miercuri seara, că, prin apel la 112, s-a anunțat că pe raza localității Buteni o femeie este agresată de polițiști.

„La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliția Arad.

În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili înteaga stare de fapt și se audiază persoanele în cauză, urmând să fie luate măsurilor legale.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere referitoare la agresiunea din Buteni.

Potrivit criticarad.ro, femeia din Buteni ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist, pentru că nu purta mască pe stradă. După ce a primit îngrjiri medicale, femeia a plecat acasă pe propria răspundere, conform sursei citate de Mediafax.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel