Scene incredibile la Carrefour! IMAGINI VIRALE: Un om a murit în magazin. Ce-a urmat e IREAL

Ecaterina Dumitrescu |
Data publicării:

Scene incredibile la Carrefour!

După decesul unui angajat al Carrefour în interiorul unui magazin din Recife-Brazilia, instrucțiunea transmisă de conducere a fost să nu miște corpul, dar trupul să fie ascuns, pentru a permite clienților să-și facă în continuare cumpărăturile.

Întâmplarea s-a consumat vineri, dar faptele au ieșit la iveală miercuri, când imaginile cu persoana decedată acoperită cu umbrele deschise au devenit virale. Într-un comunicat transmis de filiala locală a grupului francez se precizează: „Carrefour își cere scuze pentru forma inadecvată cu care a tratat moartea tristă și neașteptată a domnului M. S., victimă a unui atac de cord, în magazinul din orașul Recife. Compania a greșit să nu închidă magazinul imediat după incident, în așteptarea serviciului funerar”, citează metropoliabierta.com.

Compania franceză a mai declarat că victima, care lucra în sectorul vânzărilor, a solicitat asistență medicală și a primit primul ajutor. Conducerea Carrefour s-a asigurat că după moartea angajatului să nu-i fie mișcat trupul. De asemenea, brandul și-a cerut scuze familiei victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel