Scenă violentă în Dolj: Tânăr de 15 ani, înjunghiat pe stradă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat luni seara pe o stradă din localitatea Băilești, județul Dolj. Polițiștii au reținut în acest caz pentru 24 de ore un adolescent tot de 15 ani. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Băilești au fost sesizaţi luni seara de reprezentanții unui spital din localitate cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a fost adus un adolescent, de 15 ani, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

Deplasați la spital, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe o strada din localitate, între tânărul de 15 ani şi un alt adolescent de aceeași vârstă a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urmă i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător.

Acesta a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Băilești și a fost dus la sediul poliției pentru cercetări. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel