Scenă REVOLTĂTOARE în Austria: O îngrijitoare româncă a LEȘINAT într-o benzinărie și nimeni n-a vrut s-o atingă. Starea sa e critică

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Incident tragic într-o benzinărie din localitatea austriacă Loosdrof. O îngrijitoare româncă s-a prăbușit și nimeni nu a intervenit să-i acorde primul ajutor. Nici angajații benzinăriei și nici reprezentantul companiei de transport nu au făcut nimic, scrie presa austriacă.

O îngrijitoare româncă care călătorea cu autobuzul pentru un schimb s-a prăbușit într-o benzinărie, sub ochii îngroziți ai clienților și ai angajaților stației.  

Femeia de 36 de ani a ajuns într-un final la unitatea de terapie intensivă a Spitalului din St. Polten, starea sa fiind critică, relatează publicația noen.at

Cum s-a derulat scena revoltătoare

 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 17 iunie, atunci când un autobuz plin cu asistente românce s-a oprit la o benzinărie din Loosdorf. Una dintre ele, o femeie în vârstă de 36 de ani, a leșinat brusc, și niciunul dintre cei prezenți nu au reacționat. Nimeni nu a dorit să-i acorde femeii primul ajutor, nici angajații benzinărie, nici șoferul autobuzului.

Mult mai târziu, cineva a efectuat un apel la serviciile de urgență și a anunțat că este o femeie în stare de inconștiență. După resuscitarea cu succes și stabilizarea medicală, românca de 36 de ani a fost adusă la Spitalul Universitar St. Pölten într-o stare de critică. 

Angajații benzinăriei, acuzați că nu au intervenit

 

Potrivit unui comunicat al poliției austriece, angajata benzinăriei este acuzată că nu a oferit primul ajutor, deși a observat starea gravă a tinerei înainte de sosirea serviciilor de urgență. 

De asemenea, mulțimea strânsă în jurul femeii a îngreunat operațiunea de salvare. 

Autoritățile vor demara o anchetă pentru a clarifica motivul pentru care nu s-a intervenit mai repede și nu s-a sunat imediat la serviciile de urgență. 

ingrijitoare romanca prabusita austria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel