Scăpate din infern de poliția spaniolă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
VIDEO Descinderi! Fetele minore erau răpite din familii sărace din România și exploatate sexual în Spania.

 

 

Polițiștii spanioli au reținut 11 români care făceau parte dintr-o rețea de trafic de persoane. În urma descinderilor efectuate în Pamplona și Segovia șapte victime, toate de origine română au fost eliberate, printre acestea aflându-se și minore cu vârste de 13, 16 și respectiv 17 ani.


Potrivit oficialilor spanioli, clanul își recruta victimele din România, în special din zonele defavorizate. Mafioții le promiteau locuri de muncă bine plătite în Spania, în agricultura sau turism. Indivizii le făceau pe unele fete să se îndrăgostească de ei pentru a le aduce în Spania, iar cele care refuzau erau răpite din familii.


Mai mult, anchetatorii au descoperit și cazuri în care minorele au fost forțate să se căsătorească în Spania, contra unor sume de bani. În situația în care refuzau, familiile din România erau șantajate și li se cereau sume importante de bani în schimbul eliberării copiilor. 


De asemenea, în  urma descinderilor efectuate, polițiștii au confiscat sume mari de bani pe care traficanții le-au obținut în urma exploatării sexuale a minorelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel