Scandia cumpără o FABRICĂ de conserve din Spania

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Scandia, cel mai important producător de conserve din România, a achiziționat fabrica Thenaisie Provote, specializată în producția și distribuția de produse din pește și fructe de mare, pentru suma de 2,8 milioane de euro, scrie Atlantico.net.

„În România, Scandia are o cotă importantă de piață pe segmentul conservelor pe bază de carne și este un furnizor fundamental de etichetă albă. Achiziționarea Thenaisie Provote ne va ajuta să ne întărim poziția pe piața românească de conserve de pește și să fim prezenți pe alte piețe, exportul fiind unul dintre pilonii principali ai creșterii grupului", a spus Andrei Ursulescu, Director General Scandia.

Fabrica este localizată în Mos y O Grove, din Galicia, a doua cea mai importantă piață pentru producția de pește conservat la nivel global, dupa Thailanda. Compania spaniolă are o capacitate de producție de aproximativ 5.500 tone și 220 de angajați. Producția este exportată în țări precum Portugalia, Franța, Germania, Italia, Japonia, Suedia, Norvegia, Croația, Luxemburg, Venezuela, Columbia, Statele Unite, Costa Rica și Puerto Rico, conform magazinulprogresiv.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel