Scandal sexual cu un celebru primar PSD. Edilul a poftit la amor nebun pe rețelele sociale: „Te f.. de te rup”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

Scandal uriaș cu conotație sexuală la Primăria Coțofenii din Față, județul Dolj. 

Primarul este acuzat că a poftit la amor pe rețelele sociale și i-a făcut propuneri indecente unei femei, căreia i se lăuda cu experiența sa în arta amorului. „Arata-mi p... te rog", „Te f... de te rup. Nu mă laud... am experienţă", „Abia aştept să intru în tine", sunt doar câteva din mesajele pe care edilul le-ar fi trimis femeii.

Conversaţiile edilului Constantin Cârciumaru, care se află la primul mandat de primar PSD al comunei Coţofenii din Faţă, localitate aflată la 18 km de Craiova, au ajuns şi pe masa prefectului de Dolj, care le-a trimis la poliţie, deoarece femeia s-a plâns că se simte hărţuită.

Primarul susţine că nu el a scris acele lucruri şi se consideră victima unui grup de interese, care i-ar fi spart conturile de socializare, dar nu neagă că a mai făcut o glumiţă şi că unele lucruri sunt adevărate.

Dar, spune el, nu le-a atins niciodată pe femeile cu care a vorbit, scrie gds.ro.

„Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată", se apără Constantin Cârciumaru.

(w670) antena3.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel