Scandal politic în Vișina, Olt: Liderul PNL și primarul de la PSD s-au luat la bătaie în sâmbăta Paștilor. Au ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Primarul comunei Vişina şi preşedintele oganizaţiei locale a PNL s-au luat la bătaie, în Sâmbăta Mare. Scandalul a pornit de la pachetele „cu pomeni electorale” pe care reprezentaţii PNL le împărţeau prin comună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Vişina, Cristian Ţol, a declarat, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 20 de persoane, de la PNL şi USR, erau adunate acasă la şeful organizaţiei locale a USR unde ambalau pachete cu suc şi cozonaci. Pachetele erau distribuite localnicilor.

Cristian Ţol spune că acţiunea adversarilor săi politici încalcă reglementările ordonanţelor militare, aşa că, împreună cu viceprimarul localităţii, a mers prin sat să vadă despre ce este vorba.

„Problema nu e că fac ei pomeni electorale. Pot să facă ce vor cu banii lor sau dacă găsesc sponsori la nivel local sau naţional. Treaba e că noi ca primărie şi eu, în speţă primarul comunei, despre actele de caritate în comuna noastră, trebuia un acord, chiar dacă e voluntariat. Mai ales că oamenii..., e epidemia asta, şi sunt protejaţi. Eu stau să-i monitorizez, să-i educ să stea acasă. Or, intervenţia mea de a intentifica această acţiune care se făcea cu un grup d epeste 20 de persoane, laa preşedintele USR acasă, pachetele erau depozitate într-un hambar de cereale, probabil o fi dat şi cu insecticid omul acolo, şi ei veneau cu maşinile şi încărcau”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Vişina.

Au ajuns amandoi la spital

 

Edilul din Vişina povesteşte că în timp ce stătea în faţa gospodăriei şefului USR din localitate, a ieşit preşedintele organizaţiei locale a Partidului Naţional Liberal care ar fi început să-l jignească. Iar întâlnirea a degenerat.

„A ieşit preşedintele PNL-ului şi a început să-mi aducă reproşuri politice. Nu e pentru prima oară când mă jigneşte şi-mi aduce fel şi fel de…Şi a intrat în altercaţie cu mine. Din îmbrânceli din…eu am avut şi eu câteva contuzii, să zic aşa, iar dumnealui s-a ales cu buza spartă. Nu l-am bătut de l-am omorât. Am fost transportaţi amândoi la spital. Eu, într-o camera, dumnealui într-o camera, ne-a pus perfuzii, ne-a scris acolo ce avem fiecare şi …cam asta a fost tot”, a declarant, pentru MEDIAFAX, Cristian Ţol, primarul comunei Vişina

Poliţiştii au început o cercetare penală în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel