SCANDAL monstru pe tema măștilor în Centrul Vechi din București. Doi bărbați au fost AMENDAȚI

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi bărbați au fost amendați, iar unul dintre ei, care a refuzat să se legimtieze, a fost dus la secția de Poliție, după ce nu au respectat măsurile impuse de pandemie, în timp ce se aflau la o terasă în Centrul Vechi din Capitală.  

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au observat la o terasă mai multe persoane decât limita prevăzută de lege.

"Având în vedere prevederile legale în vigoare, societății comerciale i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6.000. Imediat, în interiorul localului a intrat un bărbat, care a început să profereze injurii la adresa polițiștilor", conform Poliției București.

Bărbatul de 47 de ani a fost sancționat contravențional, pentru încălcare a unor norme de conviețuire socială, precum și pentru faptul că a pătruns în incinta localului fără a purta mască de protecție, sancțiuni în valoare totală de 2.800 lei.

De asemenea, un alt bărbat care se afla la masa respectivă, a adresat injurii polițiștilor și a refuzat să se legitimeze.

"Bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde după ce a fost identificat i s-au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 lei, conform Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunță Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel