SCANDAL, la Antena 3. Un ministru PSD a fost CERTAT de un deputat PNL, în direct: „Lăsați COMENTARIILE!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ministrul Muncii Marius Budăi a fost apostrofat dur, în această după-amiază, la Antena 3, de deputatul PNL Gheorghe Tinel.

Contrele au pornit după ce Marius Budăi a comentat declarațiile președintelui Klaus Iohannis de ieri potrivit cărora Guvernul Dăncilă ar putea fi în imposibilitatea de a plăti pensiile și salariile. 

Gheorghe Tinel: „Cred că era foarte bine dacă dl. ministru Budăi se abținea de la a face comentarii. Declarația președintelui a fost strict legată de criza guvernamentală, de imposibiliatea de a...”

Cătălina Porumbel: „Și de pensii și salarii!”

Gheorghe Tinel: „Mă lăsați să spun? Și de imposibiliatea de a ca guvernul să-și țină ședințele de Guvern. Există pericolul, atât a spus, că există pericolul. Astăzi a spus de exemplu, referitor la ordinul ministrului Educației, că e o prostie. A tras un semnal de alarmă. Că există acest risc. Ei ies acum și invocă că sunt în imposibilitatea de a face ședință de guvern. Era bine să vă ocupați de sistemul de pensii, lăsați comentariile! Pare că sunteți avocat al doamnei Dăncilă”

Marius Budăi: „Sunt un membru în Guvernul Dăncilă! Îmi permiteți o întrebare? Sunteți de acord că din 2017 până acum numai parte de astfel de declarații avem că nu vom plăti pensiile și salariile?”

Gheorghe Tinel: „Noi de fiecare dată am spus că bugetul este nesustenabil. Vă împrumutați de miliarde! De unde să fure? Când aveți creștere de 4%.... cine are de furat, răspunde! De unde să fure? De ce vă împrumutați? 1 miliard de euro pe lună!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel