Scandal între Robert Turcescu și un ex-primar al capitalei: „Te-ai spart ca o bășică.../ I-ai ținut chiloții lui Oprea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Schimb dur de replici, pe Facebook, între Robert Turcescu și Ștefănel Dan Marin, după ce primul a afirmat că cel mai bun candidat pentru a o învinge pe Gabriela Firea la primăria Capitalei este Ludovic Orban.

Scandal pe Facebook între deputatul PMP Robert Turcescu și fostul primar interimar al capitalei (septembrie-noiembrie 2015), Ștefănel Dan Marin. Turcescu este contrat de prședintele PMP sector 4 după ce a afirmat că Ludovic Orban este singurul candidat care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei.

Ştefănel Dan Marin dă de înțeles că din cauza declaraţiilor lui Turcescu, care ar susține astfel NPL la primăria Capitalei, ia în calcul să părăsească partidul. Turcescu îl acuză însă pe acesta de trădare.

„Înțeleg ca e unu pe la noi prin partid,profet de meserie,care îl vede pe Ludovic Orbán singurul candidat care o poate învinge pe Firea.Hmm????

Probabil ca globul de cristal in care a citit asta se afla in biroul Primului Ministru si, pentru ca “mâna întinsa care nu spune o poveste nu primește pomana”,s-a gândit el așa ...cum sa facă sa uite de partidul care l-a susținut si promovat acolo unde temperatura din calorifere nu scade niciodată.Adica in Parlament. (...)

Ori genul acesta de declarații apărute in spatiul public pe mine ma dezgusta  si ma face sa ma gândesc bine la locul in care ma aflu“, a scris Ștefănel Dan Marin pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Robert Turcescu: „EL este singurul om care o poate bate pe Firea la București. Mai gândiți-vă!“

Răspunsul lui Robert Turcescu la postarea colegului său a venit prompt: „Fane, draga, am intrat in depresie dupa ce am aflat ca nu mai candidezi la Primaria Generala. Tocmai ce ne anunțaseși plin de avint ca vei intra in competitia interna pentru a fi alesul si te-ai spart ca o bașică atunci cind a venit Basescu pe televiziuni cu varianta Paleologu la PMB. 

Hai, nu fi trist, tu care esti de meserie analist politic stii ca am dreptate cu varianta Orban la Capitala, eu vorbesc din calcule politice si sociologice, ca daca vorbim cu inima iti dau eu varianta ideala capabila s-o spulbere pe Firea in doi timpi si trei miscari: Traian Băsescu! Restul sint glume, prietene. Revino-ti, nu te umple cu venin ca poate ajungi intr-o zi sa-ti musti limba si naiba stie ce se intimpla“, i-a răspuns Turcescu colegului său de partid.

Atacurile între cei doi continuă însă și după prima replică.

„Robertino,draga,cum știi tu sa îți așezi cuvintele si sa “dregi busuiocul” pe ultima suta...ma refer la declarația ta de acum,legată de domnul Președinte Traian Basescu.O secunda dacă erai mai inteligent,ieri,primeai aplauze din partea mea.Cat despre campania mea de la 4,stai linistit ca nu am parti-pris-uri cu nimeni si vei vedea asta in campanie.Bine,dacă îți vei putea da jos de pe ochi fularul penele si sa încerci sa îi vezi si pe cei care te-au susținut la PMB in 2016.Fii băiat isteț ca geme lumea de trădători!“, i-a replicat Ștefănel Dan Marin lui Turcescu.

Robert Turcescu: „Fane, tu i-ai ținut chiloții lui Oprea cînd erai în UNPR“

 

Iar replicile acide între cei doi nu mai contesc „Mai, Fane, vezi ca tu i-ai tinut chilotii lui Oprea pe cind erai in UNPR, nu eu, asa ca... Mai usor cu pianul pe scari, ca-ti cade coada pe degete“., i-a mai scris Turcescu lui Marin în comentariile la postarea sa.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel