SCANDAL în Parlamentul European. Grapini îl CEARTĂ pe Tusk chiar în plen: „Ce lăsați, domnule președinte?” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul PSD Maria Grapini l-a certat pe Donald Tusk chiar plenul Parlamentului European. 

„Ce lăsați ca moștenire din partea Consiliului? Lipsă de transparență, totală lipsă de echilibru în instituțiile europene între Est și Vest și nu mă refer numai la liderii celor trei instituții, mă refer și la funcționarii care lucrează în instituțiile europene. Vă rog să vedeți care este echilibrul între angajații din instituțiile europene, între statele din Est și Vest.

Și ce mai lăsați, domnule președinte? O strategie incoerentă legată de lărgirea UE, o procedură nespecifică democrației și anume majoritatea în Consiliu și lăsați două state pedepsite: Bulgaria și România, deși avem Rezoluția Parlamentului, domnule președinte, și ați promis de nenumărate ori că vă încheiați mandatul cu România și Bulgaria în Schengen, pentru că întrunim toate condițiile tehnice din 2011.

Și ce mai lăsați, domnule președinte? Lăsați impresia că totul se aranjează în spatele unei cortine. Și asta nu încurajează cetățenii europeni pentru a crește încrederea în Uniunea Europeană”, a spus Grapini în plenul Parlamentului de la Strasbourg.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel