Scandal în Parlament la moțiune. Orban: "Sunteți parlamentari din pixul lui Dragnea. Trei ani l-ați slugărit!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a luat cuvântul în ședința Parlamentului în care se dezbate și votează moțiunea de cenzură. 

"Înțeleg că aveți probleme cu cititul, sunt înțelegător. Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari din pixul lui Dragnea și nu veți schimba stigmatul asta toată cariera dumneavoastră. Trei ani de zile l-ați slugărit cu râvnă", a spus Orban de la tribuna Parlamentului.

"Aţi votat toate aberaţiile, toate proiectele împotriva României, aţi susţinut toate acţiunile antiromâneşti, care au aruncat în aer economia, care au distrus încrederea investitorilor şi au dus România pe marginea prăpastiei. Faceţi ce vreţi, nu mă las judecat de voi. Pentru că aţi demonstrat în trei ani ce aţi fost în stare să faceţi", a mai spus premierul.

"Voi aţi emis OUG 13 noaptea ca hoţii"


"Ne atacaţi pe noi că am emis OUG? Voi aţi emis OUG 13 noaptea ca hoţii ca să scăpaţi puşcăriabilii. Noi am emis OUG pentru a rezolva problemele românilor, pentru a da masă caldă în şcoli, pentru a salva prostiile şi incompetenţa voastră. Am adoptat ieri o OUG pentru a împiedica situaţia dramatică în care România să fie obligată să ramburseze la UE 2 miliarde de euro pentru că nu aţi fost în stare să finalizaţi proiectele de extindere reţea de apă şi canalizare", a completat Orban, în tim ce era huidui de cei din sală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel