Scandal cu Tăriceanu în AEROPORT: A „sărit“ iar coada

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Noi imagini cu fostul șef al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu eludând „coada“ de așteptare. De data aceasta, la Aeroportul Otopeni.

Vă mai amintiți scandalul din urmă cu 4 ani, când Preşedintele Senatului pe atunci, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut nevoie de reînnoirea permisului auto? Când a mers să facă demersurile pentru acest  lucru, politicianul nu a așteptat la coada de aproximativ 1.000 care era formata in fata Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, ci a intrat pe o ușă din curtea interioară, unde era așteptat de reprezentanți ai instituției, care l-au condus în clădire li i-au făcut procedurile. 

După doar un an de la pățania asta, Tăriceanu a fost apostrofat de câțiva vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană, care i-au reproşat că a intrat în muzeu peste rând, în timp ce ei stăteau la coadă.

Iar lucrurile merg și mai mult în istorie: În martie 2008, a izbucnit un scandal după ce un echipaj s-a deplasat la domiciliul lui Tăriceanu pentru a-i face poza pentru cartea de identitate soției sale de la acea vreme, Ioana Tăriceanu. La acel moment ministru de Interne era Cristian David, coleg de partid cu Tăriceanu, care a susținut ca demersul este legal.

Se pare că răbdarea nu este tocmai punctul forte al liderului ALDE. Astăzi, îmbrăcat ca de vacanță, într-o pereche de pantaloni portocalii, Tăriceanu a fost surprins în Aeroportul Otopeni, însoțit se pare de un angajat al serviciului de protocol din cadrul Parlamentului, când aștepta îmbarcarea pentru a pleca în concediu, în Grecia. Și de această dată, fostul șef al Senatului ar fi apelat la greutatea funcției pentru a trece „mai în față“. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de Realitatea PLUS.

2. -imagine fara descriere- (tarcieanu.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel