Şase luni de la dispariţia Luizei Melencu. Mama fetei: "Eu nu cred că fiica mea este moartă"

Andreea Cosma |
Data publicării:

S-a împlinit, luni, o jumătate de an de la dispariția Luizei Melencu, fata de 18 ani din județul Dolj care nu a mai ajuns acasă după ce pe 14 aprilie a plecat cu o mașină de ocazie la Caracal, iar mama ei spune că familia nu are nici un răspuns de la instituțiile care se ocupă de anchetă.

Mama Luizei spune că, după cele șase luni de la semnalarea dispariției fetei, nu a primit niciun răspuns de la anchetatori.

În urmă cu șase luni, pe 14 aprilie, Luiza Melencu, o liceană din județul Dolj a pornit de dimineață de acasă spre Caracal. Fata a plecat să scoată bani trimiși de mama sa, care lucra pe atunci în Anglia, dar nu s-a mai întors acasă.

Potrivit părinților, fata a dispărut în Caracal după ce a luat o mașină de ocazie de pe strada Craiovei, ca să revină în comuna doljeană, Dioști acolo unde o așteptau bunicii.

În urmă cu șase luni, pe 14 aprilie pentru părinți, bunici și rudele apropiate ale Luizei a început calvarul.

Mama Luizei spune că după șase luni de anchetă nu a primit de la statul român niciun răspuns legat de fiica ei.

„Se împlinesc șase luni de la dispariția fetei noastre și după atâta timp, așa cum am vorbit și cu apropiații, nu avem niciun răspuns de la instituțiile care s-au ocupat de anchetă. Nu știm dacă trăiește sau nu”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Femeia susține dacă nu ar fi apărut cazul Alexandrei probabil nici nu s-ar fi aflat de Luiza.

„Noi am declarat imediat dispariția Luizei, dar în trei luni de zile, până la apariția noului caz, cel al Alexandrei nu știam nici măcar cine a luat-o pe fiica noastră cu mașina. Procurorul de la Craiova ne spunea că se lovește de un zid. Probabil că și noi pățeam ca și Nelu Geneș din Caracal a cărui fiică a dispărut în urmă cu 20 de ani și nici acum nu are un răspuns de la autorități. După mediatizarea cazului am aflat și noi că Luiza a fost luată de Gheorghe Dincă, un om care a declarat că a omorât atât pe fiica mea cât și pe Alexandra. Dovezi că aceste fete sunt moarte nu sunt”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Mama Luizei spune că că tot ce își dorește este să afle adevărul. Femeia susține că nu înțelege dacă nu există suficiente dovezi în achetă, de ce Luiza nu este dată nici în consemn peste granițe. Ea spune că a fost contactată de jurnaliști din Italia pentru căutări.

„După datele apărute despre Gheorghe Dincă că a avut fete în Italia, Luiza este căutată acolo. Am fost sunată din Italia de jurnaliști ca să dau date. O caută cei din Italia. Statul român nu face nici un fel de căutări peste granițe. Nici măcar nu este dată în consemn. Aici avocatul nostru a făcut niște solicitări în urmă cu trei luni pentru audierea unor persoane și au fost acceptate abia acum”, a mai spus Monica Melencu.

Mama Luizei mărturisește că deși au trecut șase luni și nu are nici un semn de la fiica sa ea crede că trăiește.

„Eu nu cred că fiica mea este moartă. Eu presimt că trăiește. Cu cât timpul trece îmi este și mai dor de ea. Părinții mei sunt și mai distruși de durere”, a mai spus Monica Melencu.

sursa: mediafax

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel