ŞAPTE ROMÂNI, printre care şi doi copii, la SPITAL în urma unui accident teribil. Gestul TERIBILIST al şoferului

Andreea Cosma |
Data publicării:

Șapte persoane, între care doi copii, au fost implicate, vineri după-amiaza, într-un accident produs în localitatea Șieuț din județul Bistrița-Năsăud. Șoferul unei dube a ajuns, din cauza vitezei, pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o mașină.

Accidentul s-a produs în localitatea Șieuț pe DN 154, unde o dubă și un autoturism s-au ciocnit.

În cele două vehicule se aflau în total șapte persoane, între care doi copii. Medicii au decis ca cinci dintre acestea, inclusiv copiii, să fie transportate la spital, suferind mai multe traumatisme.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier petrecut în localitatea Șieuț unde două autoturisme s-au ciocnit. (...) În urma evaluării preliminare, la locul accidentului au identificate șapte persoane implicate, dintre care cinci vor fi transportate la spital (2 copii și 3 adulți). Victimele prezintă leziuni minore, iar un adult - traumatism cranio cerebral”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud spun că, potrivit primelor informații, șoferul unei dube a ajuns pe contrasens din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum și a izbit frontal un autoturism care circula din sens opus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel