Sandy Matei a câștigat procesul cu Jandarmeria

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sandy Matei a câștigat procesul cu Jandarmeria care îl amendase cu 1000 lei pe data de 2 decembrie, în celebrul episodul cu bătrânul lovit. El spune că își dorește să i se prezinte scuze publice de către cei care l-au denigrat. 

"Mai tineti minte ziua de 2 decembrie cand dupa incidentul cu ,, batranul inofensiv,, un meleu de 30 jandarmi a venit sa ma extraga din Piata Victoriei pt a ma duce la sectia 1 politie ?
Atunci am primit 1000 amenda pt violente,injurii,etc si tot de atunci eticheta mea pt media a devenit ,,Sandy violentul,,
Iata ca o instanta judecatoreasca anuleaza acel abuz, dar oare cei din presa, care m-au tocat psihic cu aceasta eticheta, vor recunoaste vreodata ca s-au inselat?...chiar daca eu le spuneam in privat ca acolo a fost doar o regie...
App.si dosarul penal este inchis pt lipsa faptelor chiar daca a fost comandat de insasi Ministrul de Interne carmen dan si cu avocati ca laura vicol si lalciu celebri prin studiouri tv in lupta cu DNA si Statul de Drept.
Acum urmeaza sa ma judec cu TOTI cei care m-au atacat 9 luni pt fapte inexistente, chiar daca sunt si voci #rezist care stiau realitatea...copiii mei au suferit din cauza lor. Accept in schimb scuze publice si sincere.
V-am spus ca imi place sahul...va pupa Sandy," a scris Sandu Matei pe contul său de socializare.

Iată minuta instanței: 

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud.ANDONE A.M.
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională formulată de petentul MATEI SĂNDEL, în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENEREALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – U.M. 0575 Bucureşti. Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria JP nr. 0112391/02.12.2017 încheiat de intimata DIRECŢIA GENEREALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – U.M. 0575 Bucureşti. Ca urmare a anulării procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria JP nr. 0112391/02.12.2017 încheiat de intimata DIRECŢIA GENEREALĂ DE JANDARMI A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI – U.M. 0575 Bucureşti, dispune exonerarea petentului Matei Săndel de la plata amenzii contravenţionale în cuantum de 1000 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin grefă, azi, 20.08.2018.
Document: Hotarâre 20.08.2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel