Samsar român, reținut în Germania când încerca să vândă o rulotă furată din Spania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția din Rosbach a arestat, rececnt, un român, suspect de tăinuire care, conform informațiilor actuale, nu are reședința permanentă în Germania, în timp ce încerca să vândă un vehicul de camping care fusese furat în Spania.

Vehiculul fusese oferit anterior pe o platformă de vânzări pe internet; în mod evident, sub valoarea sa. Acest lucru a determinat un potențial cumpărător suspicios să cheme poliția, care l-a arestat pe suspect în timpul unei discuții fictive de vânzare în Friedberger Straße, sâmbătă, în jurul orei 15.15.

Suspectul, care a încercat în zadar să se legitimeze în fața polițiștilor cu documente de identitate false, a trebuit să fie dus la secția de poliție.

Anchetatorii au demarat procedurile sub suspiciunea de primire de bunuri furate și fals.

Din ordinul procurorului de caz, autoturismul Mercedes Marco Polo (în valoare de aproximativ 65.000 de euro) a fost confiscat, iar suspectul a fost tratat în vederea identificării.  Bărbatul a reușit să numească o persoană autorizată să preia livrarea.

În urma măsurilor polițienești, cetățeanul român în vârstă de 35 de ani a fost eliberat. Ancheta este încă în curs de desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel