Sâmbătă, protest în Piața Victoriei: O lună de la 10 august: Ne vedem acolo

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sâmbată, 8 septembrie se anunța un miting, la o lună după evenimentele din data de 10 august. La protest va participa și un pianist celebru care a cântat în numeroase zone de conflict din lume. 

Românii nu puteau lăsa ca la momentul în care se împlinește o lună de la proteste din Piața Victoriei, astfel că sâmbătă, 8 septembrie, va avea loc un miting-comemorare.

La eveniment va participa și pianistul Davide Martello, care a cântat la pian în numeroase zile de conflict din lume - în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Franța, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan.

"La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, ne întâlnim în același loc ca să demonstrăm că suntem mulți, uniți și puternici, și că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă. De asemenea, e un bun prilej să le arătăm că îi vedem în continuare, știm că singura lor preocupare este cum să dea OUG pentru amnistie și grațiere și nu vom permite așa ceva," se arată în chemarea la protest distribuită pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel