Salvini: Vă TRIMITEM în țara voastră. Italia NU e casa tuturor

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Matteo Salvini este furios după ce imigranții au protestat și au scandat împotriva lui. El spune că italienii l-au votat pentru a-i trimite în țările de origine pe imigranții care se află în peninsulă ilegal. 

"Ascultați ce spun imigranții: 'vrem permisiunea de a rămâne acum, acum şi acum! E casa TUTUROR'.

V-ați prins prins? Ei o susţin, ei o comandă.
Italienii ne-au trimis la guvernare pentru a împlini acest principiu: cei care nu au dreptul de a rămâne în Italia ,se vor întoarce în țara lor !
Pot folosi toate steagurile roşii, insultele, dansurile şi aroganţa pe care le doresc: Linia nu se schimbă, eu nu renunţ," este mesajul lui Matteo Salvini. 

Reamintim că protestele împotriva lui Matteo Salvini devin tot mai violente în Italia, realizate în mare parte de imigranții de culoare. 

Salvini este însă criticat și de unii dintre cei care se află de mai mult timp în Italia: inclusiv o parte importantă din comunitatea românească l-a criticat aspru pe Salvini după schimbarea codului rutier care nu mai permite folosirea în Italia a unui autovehicul înmatriculat într-o altă țară, dacă respectiva persoană are rezidență în peninsulă. Sute de mii de români au fost afectați de această modificare. 

Vicepremierul italian, care ocupă în același timp și funcția de ministru de Interne spune că va continua politica anti migrație și nimic nu-l va opri să implementeze și restul legilor din așa numitul "Decret Salvini".  În Parlamentul italian se află de asemenea o lege care atrage criticile Uniunii Europene: Salvini vrea ca oamenii să poată ataca hoții care le intră în casă, fără să fie trași la răspundere, pe modelul autoapărării din SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel