Salvini, revoltat. Mesaj pentru România: Vă sugerez să aruncați cheia

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Interne Matteo Salvini este revoltat după ce un violator român prins în Italia a fost eliberat rapid dintr-o închisoare din România, după care s-a reîntors în peninsulă și a atacat din nou. 

Poliția a capturat autorul violului și al jafului comis în 21 septembrie, la Milano, al cărei victime i-a căzut o femeie de 70 de ani. Acesta este un cetățean român de aproximativ 40 de ani cu antecedente penale (pentru viol). El A fost capturat în Mantua, unde se ascundea, aparent, într-o casă.

Atacul a avut loc la Comasina, un cartier de la periferia din zona de nord a orașului Milano. Femeia a fost atacată și violată acasă de un bărbat care o urmărise.

Omul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru o faptă similară comisă în Genova în 2009. În 2012 a fost extrădat în România pentru a-și ispăși restul sentinței. Așa cum a fost  explicat la secția de poliție, el a fost eliberat din închisoare în mai puțin de două luni și s-a întors la Milano timp de aproximativ o lună, unde a stat la cămine și cantine pentru săraci.

Mesajul lui Salvini 

Ministrul de Interne, Matteo Salvini nu a ratat ocazia să taxeze din nou românul și să sublinieze naționalitatea sa. 

„A fost prins de poliție individul care în urmă cu câteva zile a jefuit și violat o femeie de 70 de ani în casa ei din Milano. Un recidivist. El a fost trimis înapoi în România pentru o altă faptă de viol acum zece ani, dar, din închisoare, a decis să se întoarcă imediat în Italia! Având în vedere că acest subiect ar trebui să ajungă imediat în închisoarei (și de data asta vă sugerez să se arunce cheia), confirmă posibilitatea introducerii castrării chimice pentru a „vindeca" această boală: alte țări o experimentează de ani de zile, de ce nu și în Italia ?", se întreabă Salvini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel