S-au RELUAT percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Polițiștii și procurorii au început, duminică dimineață, o nouă zi de cercetări la casa lui Gherghe Dincă. Cu o zi în urmă, anchetatorii au ridicat fragmente osoase și probe biologice, dar nu au găsit încă telefonul Luizei, cea de-a doua fată dispărută.

În cursul zilei de sâmbătă, trei telefoane care îi aparțin lui Gheorghe Dincă au fost ridicate și urmează să fie expertizate de specialiști.

Alte fragmente osoase și probe biologice au fost recoltate, tot sâmbătă, în urma cercetărilor efectuate de anchetatori la locuința lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că este vorba de haine de damă și posibile urme de sânge. Și hainele de damă găsite în locuința lui Dincă au urme biologice pe ele.

De asemenea, după mai bine de o oră de verificări într-un lan de floarea soarelui, ofițerii s-au retras, fără să fi găsit telefonul Luizei, care ar fi fost singura probă directă ce ar fi dus la incriminarea lui Gheorghe Dincă, pe lângă propria declarație.

În ceea ce privește beciul cu arhitectură complicată, acesta ar fi, de fapt, o rampă pentru mașini, unde erau puse autoturismele în timp ce Dincă lucra sub ele.

Beciul nu a fost încă verificat, deoarece nu ar fi informații, la acest moment, că fetele ar fi fost ținute acolo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel