S-au luat la bătaie cu bâte, macete și ciocane în timpul unei înmormântări - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
S-au luat la bătaie cu bâte, macete și ciocane în timpul unei înmormântări - VIDEO
S-au luat la bătaie cu bâte, macete și ciocane în timpul unei înmormântări - VIDEO

Apar noi imagini din timpul scandalului care a avut loc într-un cimitir din Țara Galilor. Prezenți la o înmormântare, oamenii s-au bătut cu cu lopeți, ciocane, macete și bâte.

Scandalul care a izbucnit într-un cimitir a fost surprins de o cameră de bord, relatează Știrile PRO TV. Câțiva bărbați înarmați au fost surprinși alergând înarmați după mai multe persoane care participau la o înmormântare.

Imaginile barbare au fost publicate de poliția din sudul Țării Galilor. Cinci bărbați au fost condamnați după această răfuială.

Tâlharii au vârste cuprinse între 24 și 45 de ani și au fost încarcerați pentru atacul comis în luna august a anului trecut, în cimitirul Morriston din Swansea.

Agresorii sunt acuzați că s-au folosit de bâte, ciocane, cuțite, macete și topoare în timpul bătăii și că au gonit cu mașina prin cimitir, provocând daune majore.

 

Poliția din Țara Galilor de Sud a început o anchetă anul trecut după acest scandal.

„Cred că oamenii au fost șocați de acest incident - de amploarea acestuia, de nivelul de violență, de locație și de lipsa de respect pe care a arătat-o față de ceilalți. Având în vedere tipul de arme care au fost folosite și modul în care vehiculele au fost conduse în jurul cimitirului, este un noroc că nimeni nu a fost ucis”, a declarat Carl Price, inspector detectiv al poliției din sudul Țării Galilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel