S-a schimbat zona de căutare a lui Cristian Molnar, în Italia

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Cristian Molnar, românul dispărut în Italia
Cristian Molnar, românul dispărut în Italia

Ultimele informații din Italia arată că s-a schimbat zona de căutare a trupului lui Cristian Molnar. 

Dacă în ultimele zile operațiunile de căutare s-au concentrat în zona dintre podul Romano și cel din Orsaria, Protecția Civilă a decis să se orienteze acum pe o altă zonă, deși s-a mai căutat o dată acolo.  

În ultimele ore, patrulele s-au deplasat în zona râului Natisano de lângă Manzano. Așadar, totul s-a mutat la o distanță de 10 kilometri față de locul unde s-a întâmplat tragedia. 

Explicația ar fi că ploile abundente și curenții râului au provocat mișcări în zonele de adâncime, putând muta și trupul lui Cristian. Noi informații au fost făcute publice de primarul Michele De Sabata. Ca în fiecare zi, drone, elicoptere, pompieri și scafandri sunt în acțiune.  

„Nimic nou”- spune primarul. Este o actualizare tristă a edilului care urmărește zilnic desfășurarea operațiunilor.

„Astăzi râul poate fi inspectat complet, de la suprafață până în adâncime", continuă el în postarea de pe Facebook. "Cercetările iau în seamă schimbările bruște ale condițiilor meteo din ultimele zile, ale căror consecințe afectează și nivelul apei. În caz de vreme rea apele râului sunt foarte tulburi, iar vizibilitatea scade considerabil," mai spune primarul. 

Reamintim că o altă ipoteză luată în calcul este ca trupul lui Cristian Molnar să fi ajuns în defileul râului Natisone, acolo unde căutările ar fi foarte greu de efectuat pentru că adâncimea este foarte mare, iar distanța dintre malurile pietroase este foarte mică. Salvatorii consideră că inclusiv viața lor ar fi putea fi pusă în pericol în cazul căutărilor în defileul râului Natisone. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel