S-a întors roata. Cum muncesc italienii pe un șantier din Oradea: "Ascultă muzică din țara lor și primesc țuică de la vecini" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe echipe de italieni lucrează pe un șantier din Oradea. Oamenii care locuiesc în preajmă îi laudă că sunt harnici și nu fac prea multe pauze, nici măcar pentru o tigară. Imaginile au devenit rapid virale, fiind comentate de mii de oameni.

O filmare face ravagii pe internet. Mai mulți muncitori italieni care lucrează la transformarea zonei Libertăţii (Oradea) într-una pietonală au fost filmați în timp ce ascultă muzică italiană.

"Ascultând muzică italiană la micuţul lor radio portabil, aceşti italieni montează dalele pietonalei Grigorescu - Libertăţii. Nu-i vezi nicio clipă stând, chiar şi când fumează, o fac lucrând", a scris pe Facebook o femeie care i-a filmat dintr-un apartament din vecinătate.

Oamenii din zonă le dau cafea și țuică

 

Femeia care a postat imaginile a mai relatat că orădenii care locuiesc în preajma șantierului îi servesc cu o cafea sau ţuică.

"Locuitorii din imediata apropiere ii servesc din cand in cand cu o cafea sau tuica" 

VIDEO

 

Transformarea străzii Libertăţii în arteră pietonală a fost adjudecată, în urma licitaţiei organizate de Primărie, de asocierea firmei orădene Flodor Transcom cu Porfido ed Arte Consortio Stabile din Trento, Italia, care a lucrat în mai multe zone pietonale din Oradea, inclusiv în Piaţa Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel