Rudele unui român mort de Covid-19 au dezgropat sicriul sigilat: Scandal și dosare penale

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura video
captura video

Scandal la cimitir. Rudele unui bărbat de 41 de ani din județul Suceava, care a murit dup infectarea cu noul coronavirus, au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul neînsuflețit. 

Rudele unui bărbat de 41 de ani, din orașul Gura Humorului, s-au ales cu dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Acestea sunt acuzate că au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul bărbatului decedat, infectat cu COVID 19. Familia susține însă că omul nu a fost ucis de virus, ci a murit de cancer, potrivit Realitatea PLUS.

Bărbatul a stat internat la Spitalul Județean Suceava cu probleme grave de sănătate, avea cancer, dar în timpul spitalizării a fost confirmat și cu COVID 19.

Luni seară, rudele au preluat sicriul de la morgă și după ce au ajuns acasă l-au desigilat pentru a fi privegheat timp de trei zile.

În cursul zilei de marți polițiștii au fost alertați de localnici despre cele petrecute și s-au deplasat imediat la fața locului. Totodată, în acest caz au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Sicriul a fost resigilat și bărbatul a fost înmormântat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel