Rovana Plumb: Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rovana Plumb, a făcut un apel la preşedintele Klaus Iohannis să înceteze cu "ameninţările" publice la adresa premierului Viorica Dăncilă.

"Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!", a transmis liderul femeilor social-democrate printr-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis a ironizat-o pe Viorica Dăncilă pentru anunțul privind vizita Papei.
"Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi, în final, a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi, într-adevăr, acolo se spune că s-a vorbit despre Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene, în prima parte a lui 2019. Singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba despre vizită şi nu despre preşedinţie. Deci o confuzie inexplicabilă", a spus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel