Rotițe din foietaj cu șuncă și cașcaval. Rețeta este simplă, iar aceste bucățele nu vor rezista mult timp în farfurie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Rotițe din foietaj cu șuncă și cașcaval. Rețeta este simplă, iar aceste bucățele nu vor rezista mult timp în farfurie
Rotițe din foietaj cu șuncă și cașcaval. Rețeta este simplă, iar aceste bucățele nu vor rezista mult timp în farfurie

Rotițe din foietaj cu șuncă și cașcaval, un aperitiv elegant pentru orice reuniune de familie, petrecere sau picnic. Ușor de făcut, cu o aromă delicioasă, aceste bucățele nu vor rezista mult timp în farfurie. Asigură-te că iei una înainte să se termine!

Nu-i așa că-ți place când reușești să gătești ceva gustos dar fără să depui prea mult efort? Să fim sinceri, petrecerile pot fi obositoare dacă nu le planifici cum trebuie, mai ales dacă vrei să impresionezi prin preparate gustoase și atractive.

De aceea, ți-am pregătit o rețetă suuuper simplă și care va avea succes chiar și la cei mai mofturoși dintre invitați. Rotițele din foietaj cu șuncă și cașcaval sunt un aperitiv gustos, care se prepară rapid și ușor. Singura ta grijă va fi să gătești foarte multe, deoarece vor fi devorate instant.

 

Cum să faci rotițe din foietaj cu șuncă și cașcaval

 

Este un procedeu super simplu care necesită doar 5 ingrediente de bază: aluat de foietaj gata rulat, șuncă feliată, brânză feliată, unt topit și arpagic.

 

Ingrediente:

- 1 foaie de pufuleți gata rulată

- 8 felii de brânză gouda

- 8 felii de șuncă

- 3 linguri de unt

- 2 linguri de arpagic tocat

 

Mod de preparare - Rețeta pas cu pas pentru rotițele cu șuncă și cașcaval

 

1. Rulați aluatul de foietaj pe suprafața de lucru.

2. Așezați deasupra feliile de șuncă, apoi feliile de brânză.

3. Se rulează în formă de rulou foarte mare pe lungime, apoi se taie în 15 rotițe

4. Preîncălziți cuptorul la 200 grade C (390 grade Fahrenheit).

5. Se topește untul și se adaugă în el arpagic tocat, apoi se unge fiecare rotiță cu acest amestec.

6. Coaceți timp de 20 de minute sau până când rotițele devin aurii.

 

Sfaturi și trucuri pentru niște rotițe cu șuncă și cașcaval cât mai gustoase

 

Dacă se întâmplă să aveți resturi de șuncă, ar merge și asta, doar că trebuie să o tăiați în felii subțiri pentru ca rularea să fie mai ușoară. De asemenea, poți înlocui șunca cu care de curcan sau pui, totul depinde de tine. În rest, bucurați-vă de petrecere, mâncarea este extraordinară!

Copiilor le vor plăcea în mod deosebit aceste rotițe și le puteți face cu aproape orice umplutură, fie ea dulce sau sărată. Alegerile sunt nesfârșite: pui, curcan, sos de roșii și legume, le puteți transforma niște rotițe de pizza simpatice, pesto, cremă de brânză și multe altele. Pot fi savurate la micul dejun sau ca o gustare.

O alegere delicioasă atunci când ești blocat și nu știi ce altceva să gătești, și iată, niște rulouri delicioase în mai puțin de 30 de minute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel