Românul înjunghiat la Londra a devenit tată

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Scăpat ca prin minune, după ce a fost înjunghiat de o  bandă de cartier, românul în vârstă de 33 de ani a devenit tată.

Emil Mihăilescu ieșise din curte pentru a merge cu soția sa însărcinată la spital. „Eram pe picior de plecare", a declarat el pentru Ziarul Românesc. „Ne-am urcat în mașină ca să mergem la cumpărături în Stratford, pentru că a doua zi soția mea trebuia să nască".

În momentul în care s-au urcat în mașină, spune el, 15-20 de indivizi cu cagule pe față au apărut pe stradă și au început să lovească mașinile cu bulgări și cu pietre.

Pe filmulețul înregistrat de soție se vede cum Emil aleargă după unul dintre ei, în timp ce ceilalți strigă la un camarad de-al lor: „Înjunghie-l, înjunghie-l". Ceea ce se și întâmplă, sub privirea îngrozită a femeii însărcinate în luna a noua.

La spital a fost operat. „Am zis să dea Dumnezeu zile să îmi văd copilul măcar", se ruga el în spital. Soția care a trecut prin momente îngrozitoare, a născut după două zile prin cezariană, având probleme din cauza tensiunii create și a stresului. Când și-a mai revenit, Emil a fost fericit că a putut să își țină în brațe fetița.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel