Românii din Italia, interziși pe teritoriul Moldovei. Igor Dodon: "Permitem zborul doar moldovenilor"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Facebook (Igor Dodon)
Foto: Facebook (Igor Dodon)

Președintele Igor Dodon a declarat că zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul țării vor putea intra doar cetățenii moldoveni. 

"Propunem să examinăm următorul mecanism. E prematur să interzicem zborurile din Italia, dar ca să nu avem tranzitul prin Moldova, propunem ca spre Moldova să se permită doar intrarea moldovenilor. Nu putem permite ca R. Moldova să devină zonă de tranzit. Examinăm oportunitatea să limităm și să dăm acces doar cetățenilor moldoveni.

Dacă românii interzic zborurile spre România, ei toți o să zboare la Chișinău și de aici o să meargă cu mașina. De aceea o să permitem zborul doar moldovenilor", a declarat președintele Igor Dodon, citat de agora.md.

Republica Moldova are un caz de coronavirus, o femeie întoarsă din Italia

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a informat că primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou în Republica Moldova este vorba despre o femeie, revenită sâmbătă din Italia (zona Bologna), în vârsta de 48 ani.

Femeia este internată și primește tratamentul corespunzător. Aceasta suferă de mai multe boli cronice: diabet zaharat, este supraponderală de gradul 2 și are hipertensiune, anunță presă din Republica Moldova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel