Românii din Diaspora, REVOLTĂ după ce au fost jigniți de un jurnalist: "Duminică, VOTEAZĂ pentru țara lor!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românii din Diaspora continuă să posteze mesaje de revoltă, după ce au fost jigniți de un jurnalist pro-PSD.

Românii plecați să lucreze departe de țară postează mesaje de revoltă împotriva jurnalistului pro-PSD care i-a jignit. 

Iată doar câteva dintre mesaje:

"Sărăcutul de tine, ai mers degeaba pe la școlii. Spalatoresele au pașaport ROMÂNESC! Așa ca duminica Votează pentru țara lor ROMÂNIA. Ce poți tu sa faci ? Sa fii PENIBIL cu veorica ta cu tot".

"Imbecilule, nu este o rusine sa muncesti, indiferent de munca pe care o faci,o munca cinstita , demna si cu satisfactia ca faci un bine la persoanele ce au nevoie!!!! Tu ai dat dovada ca esti un parazit al societatii Romanesti, !!! Parazitilor, Infractorilor,coruptilor, incercati prin orice metoda sa jigniti,sa va razbunati pe romanii cinstiti si onesti care nu mai suporta ,, Ciuma Rosie" Pe 24 Noiembrie va avea loc, INMORMINTAREA PSD-ului-CIUMA ROSIE!!! SA se ODIHNEASCA VESNIC la JILAVA"!!!!!"

"Spalatoresele iti dau lectii! Invata de la ele"

"Băi idiotule, muncim,avem contracte de muncă, plătim taxe si impozite, sîntem respectate,cît timp sîntem în program,muncim,muncesc, banii sînt pe măsură, iar cînd sîntem libere,sau in concedii, suntem adevărate doamne,aranjate, machiate, pe tocuri,ptr.ca,ne permitem,,,,așa că, să ne pupi in frumosul dorsal pe toate cele care muncim peste graniță, de la ingrijitoare de bătrâni ,pînă la doctorite, ati doresc peste ceva timp sa depinzi de o splatoreasa, o ingrijitoare, și ai sa vezi ce înseamnă să faci jocuri de cuvinte".

Și cântărețul Aurel Tămaș a reacționat dur după ce jurnalistul Marius Ghilezan a avut o reacție nepotrivită față de românii din Diaspora. 

"Mă pârlitule tu știi ce înseamnă munca departe de casă ? Nu ai un pic de rușine. Cine eşti tu să judeci oameni ?" este mesajul lui Aurel Tămaș. 

Ieșire necontrolată pe tema votului în Diaspora

Vineri, jurnalistul Marius Ghilezan a avut o ieșire necontrolată pe tema votului din Diaspora.

"Să ne mai lase cu votul ăsta, să ne lase spălătoresele din Diaspora!" a spus acesta, care a susținut că numărul de votanți din Diaspora este în continuare unul foarte mic, de aproximativ 14 % din totalul celor plecați să muncească în străinătate.

Moderatoarea Radio România Actualități a încercat să-l tempereze și să-i explice că nu poate avea astfel de ieșiri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel