Românii care merg să se vaccineze, transportați gratuit. Facilitatea, disponibilă în România și alte 7 țări din Europa

Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Românii care merg să se vaccineze pot fi transportați gratuit la centrul de vaccinare. Furnizorul de servicii multimodale de mobilitate Free Now oferă curse gratuite în valoare totală de 1 milion de euro tuturor pasagerilor care călătoresc în următoarea lună prin aplicația de taxi și ridesharing Free Now pentru a se imuniza împotriva Covid-19. Oferta este disponibilă utilizatorilor din România, Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia și Polonia.

Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din orașele în care este disponibilă aplicația Free Now primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă.

Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinație sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orașul lor. Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral.

Lider european de servicii multimodale de mobilitate, compania se implică în lupta împotriva Covid-19 printr-o inițiativă unică de susținere a infrastructurii de vaccinare din România și din alte 7 țări în care își desfășoară activitatea - Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia și Polonia. Compania oferă curse gratuite în valoare totală de 1 milion de euro tuturor pasagerilor din aceste țări care călătoresc în următoarea lună prin aplicația de taxi și ridesharing Free Now pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

Cum pot beneficia românii de cursa gratuită

1. Călătorești cu Free Now către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orașul lor

2. Transmiți detaliile despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând că solicită rambursarea călătoriei pentru vaccinare

3. Compania returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în  numerar.

„Există segmente importante ale populației pentru care transportul reprezintă o provocare, ba chiar o problemă uneori. Motivele sunt fie de ordin financiar, fie legate de lipsa unei infrastructuri de transport public corelate cu nevoile de deplasare în orașe. Segmentele cele afectate sunt persoanele în vârstă și cele cu venituri mici. Este datoria instituțiilor statului, dar și a companiilor private să se implice activ pentru accelerarea procesului de imunizare a românilor, așa încât să revenim la o viață economică și socială normală“, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager Free Now România.

În perioada stării de urgență, compania a susținut personalul medical din România și personalul din instituțiile implicate în organizarea și gestionarea situației prin crearea unei secțiuni speciale în aplicație prin care au putut fi comandate curse gratuite. Totodată, pentru desfășurarea în siguranță a curselor, Free Now a echipat sute de mașini ale șoferilor voluntari cu panouri care despart scaunele din față și bancheta din spate.

[citeste si]

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy