Românii acuză Loteria Română de PĂCĂLEALĂ la extragerea 6/49. Ce s- întâmplat cu banii?

Narcis Popa |
Data publicării:

Valuri de furie printre românii care au jucat la Loterie, la ultima extragee 6/49, care a avut loc de Revelion. 

Zeci de mii de români au plătit dublu pentru a juca la loto 6/49. Oamenii au fost informați că urmează o extragere dublă și de aceea prețul este mai mare. Marea surpriză a venit însă pe data de 31 decembrie, atunci când a avut loc o singură extragere, fără să existe nici o explicație.

Contul de facebook al Loteriei Române a fost luat cu asalt de românii care se simt înșelați. Iată câteva replici ale românilor care spun că vor reclama Loteria Română și că nu vor mai juca niciodată:

Irinel Pavel: Buna seara! Nu am inteles de ce s-a taxat dublu daca tragerea a fost simpla, operatotarea mi-a spus ca este tragere dubla, ceea ce s-a dovedit o mare pacaleala pe banii celor care joaca saptamanal. De aceea am sa depun o plangere la ANPC iar dupa aceea am sa dau loteria in judecata.

 
Gabriel Florentin Păcăleala: !!! Sa nu mai băgăm banii in buzunarele celor de la loteria romană care își păcălesc jucătorii. Eu nu voi mai juca. Ați luat banii oamenilor si va faceti ca ploua. Sa va fie rusine dar nu știți ce este aceea.
 
Ionut-Daniel Crauciuc: A fost ultima oara cand am jucat la loterie...asa ar trebui sa faca fiecare,sa nu va mai faca voua vanzare hotilor...de ani intregi extragere dubla si acum a-ti dat-o de gard...(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel