România, în pragul FALIMENTULUI. Ponta spune PLANUL lui Dragnea

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta spune cum a ajuns Liviu Dragnea, consiliat de Darius Vîlcov să păcălească toată România, spunând că sunt bani de pensii și salarii. 

Victor Ponta explică prin date obținute de la oamenii cu care a lucrat și au rămas în aparatul guvernamental că toate veniturile la bugetul țării au fost umflate din pix pentru ca apoi să se revină și să se spună că de fapt pe ultimele luni au fost încasări mai mici decât cele preconizate. Totul pentru ca în final să se spună că măririle promise se vor da după alegeri. 

"Mie mi-au spus specialiștii din Guvern ce-a făcut Dragnea și cum a zis el că are bani pentru majorarea pensiilor și salariilor. Se umflă din pix veniturile în septembrie și mai departe în decembrie vin și spun că se rectifică la loc. Iată că din acest motiv, acum în decembrie au ajuns să spună că este o cădere mare de încasări în octombrie și noiembrie. Nu este de fapt nici un fel de cădere. Este un volum normal de încasări, dar acum se vede că s-a umflat din pix. Anul acesta nu știu cum vor face, probabil tot din pix vor reuși să rămână în limita de deficit de 3%, pentru că FMI, Comisia Europeana, Ministrul de Finanțe, în documentele în care și eu am acces în continuare, rezultă foarte clar că deficitul va fi în jur de 3.7%-4%. Dragnea se joacă cu viața a peste cinci milioane de oameni, pentru că sunt peste cinci milioane de pensionari în România. Nu poți să le spui că le mai dai măririle prin 2022, tu nebazându-te pe nimic," a spus Victor Ponta la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel