Români, prinşi pe aeroport cu un porc întreg în bagaje. Mergeau în Spania, la copii

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
bagaje_aeroport
bagaje_aeroport

Puţini români pot spune că simt cu adevărat spiritul sărbătorilor fără tradiţionalele preparate din porc, indiferent unde s-ar afla. În această perioadă, mai multe familii de români îşi încarcă bagajele cu bunătăţi de acasă pentru rudele plecate în străinătate sau pentru a lua cu ei gustul de acasă.

Însă surpriza neplăcută de care se lovesc mai mulţi români la aeroport este momentul în care descoperă că bagajul lor depăşeşte greutatea admisă sau nu respectă regulile de transport ale companiei.

Ca această familie din Cluj care a încărcat trolere întregi cu mezeluri de casă, de la cârnaţi şi caltaboşi, până la untură. Voiau să le aducă o surpriză copiilor aflaţi în Spania.

1. captura vi... (romani-cu-porc-in-bagaje-aeroport-capt-vid.png)

"Pune înapoi un pic, un cârnat. E bine acum. Cârnaţi, slănină, caltaboşi, jumări, untură. Am tăiat porcul, am acolo doi copii şi trei nepoţi. Stau vara la ţară la 76 de ani muncesc să pot să le dau şi lor. Astea toate îs eco", au spus oamenii în timp ce îşi descărcau bagajul, potrivit Pro Tv.

Alţii au luat de acasă câteva borcane de zacuscă în bagajul de mână, unde iarăşi, companiile de zbor pot impune anumite restricţii.

Însă firmele le aduc aminte oamenilor care transportă mâncare că există riscul ca bagajele să se piardă şi să fie găsite abia după câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel