Români plecați la muncă spre străinătate, dați jos din microbuz de șofer la jumătatea drumului: "Ne-a amenințat că ne omoară"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Opt români susțin că au fost păcăliți în drum spre Olanda de niște indivizi specializați în "țepe". Aceștia susțin că le-a fost cerută suma de 1800 de euro pentru a fi dușicu un microbuz 8+1 la un loc de muncă în Olanda, numai că au fost dați jos la jumătatea drumului.  

Din câte se pare, persoanele care susțin că au fost păcălite au chemat și poliția în Germania. Oamenii legii i-au obligat să-i ducă înapoi în România, numai că au fost dați jos la Praga, de acolo de unde au fost nevoiți să-și ia bilete către România. 

"Mare grija ăștia sunt oameni care dau țeapă. Promit locuri de munca la oameni și le iau banii, cate 1800 euro. Te duc și te amenință că te omoară daca nu te dai jos din masina. Te lasa jos in gara la Praga ca pe niște animale. Am fost păcălite 8 persoane. Am rămas fără bani fara mâncare. Ne-au luat și ultimul ban. Unul se numeste Costică si celălat Florin. Haideți sa distribuim sa nu mai cadă si alti an capcana lor astea as traficanți de persona

(...)

Eram prin germania si deja am stiut ca-i teapa. Am chemat poliția acolo si l-au obligat pe șofer să ne aducă in romania dar nu ne-a adus.  Ne-a lasat in gara la Praga si de acolo ne-am chemat masina. Am platit 120 euro fiecare si ne-am stors in tara," a povestit acesta.

1. -imagine fara descriere- (bakooo.jpg)

Autoritățile au avertizat de nenumărate ori românii care își caută un loc de muncă în străinătate. Înainte de a pleca spre locul de muncă trebuie verificat angajatorul și nu trebuie plătite sume de bani ca avans. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel